Tuin en park

Indien u groene vingers heeft dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verschillende machines aan die geschikt zijn voor uw activiteiten. JCB heeft minigravers van 1 tem 10 ton die uitgerust kunnen worden met allerhande bakken en andere toebehoren. De NC dumpers zijn sterke machines met een uitstekende tractie op zelfs de meest lastige terreinen.

1CX

De JCB 1 CX is als een Zwitsers zakmes onder de machines! Deze compacte graaflaadcombinatie op rupsen of banden kan ook uitgerust worden met een boor, stronkenklem, frees, dozerblad, hamer, stronkenfrees en meer. Zo kan deze machine ondermeer gebruikt worden voor het reinigen van grachten, bosbeheer, niveleerwerken, en het plaatsen van omheiningen.

Avant

Heeft u liever een multifunctionele machine die niet schrankt? Kom dan zeker eens de Avant kniklader bekijken in de toonzaal. Deze machine kan uitgerust worden met heel wat toebehoren voor de tuinaannemer. Bovendien wegen deze knikladers allemaal minder dan 2 ton waardoor ze vlot transporteerbaar zijn op een aanhangwagen!

Een ruime keuze aan machines

 Dumpers  Graaflaad  Graafmachines  Schrankladers  Wielladers  Verdichtingsmateriaal  Stroomgeneratoren 4x4 UTV