Grondverzetmachines te koop

Tientallen jaren ervaring

Wie grondverzet zegt, zegt Vandaele Machinery. Wij bieden al decennialang kwalitatieve grondverzetmachines te koop en te huur aan. Het familiebedrijf nam een vliegende start in 1966, toen Robert Vandaele samen met broer Roland een zaak startte van landbouwmachines, tractoren en bermbeheermachines. Vandaag is Vandaele Machinery verdeler van de gerenommeerde merken:

 

Grootste JCB-verdeler van de Benelux

De machines van JCB verdelen we al sinds 1984 in de regio West-Vlaanderen en vandaag is dit onze hoofdactiviteit. Dit innoverende merk biedt meer dan 200 grondverzetmachines te koop aan; van verreikers en graafmachines tot walsen en wielladers. JCB is een van de meest snelgroeiende namen in grondverzetmachines en heeft op heel korte termijn zijn stempel op de wereld van machines gedrukt. Vandaele Machinery is nu de grootste JCB-dealer van de Benelux. Een titel waar we trots op zijn en waar we continu aan werken.

Vandaele Machinery over ons

Goed uitgerust voor elke opdracht

Samen met alle andere merken, bieden we u dus een enorm aantal grondverzetmachines te koop aan. Daarnaast staan we ook in voor onderhoud en herstellingen. Voor al deze diensten kunt u rekenen op een toegewijd team van 35 medewerkers, dat voor u klaarstaat in de Stationsstraat in Oostrozebeke. Hier beschikken we over een goed uitgeruste werkplaats van 1500 m² en 2000 m² toonzaal en magazijn.

Vandaele Machinery over ons_2

Vandaele Rental voor alle verhuur

We bieden niet alleen grondverzetmachines te koop aan, maar zijn ook gespecialiseerd in verhuur. Zusterbedrijf Vandaele Rental ging in 2007 van start met de verhuur van machines voor de professionele gebruiker. Ze nemen ook alle logistieke activiteiten van Vandaele Machinery voor hun rekening. Ons 10-koppige team geeft dagelijks het beste van zichzelf in de Ingelmunstersteenweg in Oostrozebeke.

Vraag het aan de expert

Wilt u meer weten over ons of bent u op zoek naar grondverzetmachines te koop of te huur? Neem dan contact op met Vandaele Machinery of Vandaele Rental. Welk soort machine u ook zoekt, wij bieden u altijd een totaaloplossing op maat aan.