Graafmachines van JCB kopen

Vandaele Machinery heeft een gevarieerd aanbod JCB-graafmachines om elke opdracht aan te kunnen: graven, nivelleren, hijsen, grachten ruimen of slopen. Kies voor een minigraver, een zware machine op rupsen of een bandengraafmachine afhankelijk van de taak.

Minigraafmachines

De JCB minigraafmachines gaan van 0,8 tot 10 ton. Alle machines zijn ontworpen om uit te blinken in comfort, bedieningsgemak, betrouwbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid. De machines hebben duurzame motoren, sterke dozerbladen, krachtige graafarmen en een overzichtelijk hydraulisch kleppenblok.

Graafmachine op banden

Deze JCB bandengraafmachines zijn ontworpen voor een maximale productiviteit en veiligheid. Anderzijds zijn ze vlot om te manoeuvreren en dus ook veelzijdig. Om zo veel mogelijk aan het werk te blijven, bieden wij u talloze duurzaamheids- en onderhoudsbesparende oplossingen.

Graafmachines op rupsen

JCB’s recentste grote rupsgravers zijn sterke, hardwerkende en productieve graafmachines. Van 11 tot en met 36 ton, alle graafmachines zijn een stuk efficiënter en dus ook krachtiger geworden. Per machine kunt u kiezen uit een heel aantal opties van type onderwagen en graafarmconfiguratie.

Een graafmachine kopen? Contacteer ons voor een gratis offerte.