Een grondverzetmachine huren

Van bouw tot tuinbouw

Hebt u een grondverzetmachine nodig maar is kopen niet de moeite of past het niet binnen uw budget? Ook dan zit u goed bij Vandaele Machinery. Ons zusterbedrijf Vandaele Rental is gespecialiseerd in verhuur van professionele machines. U kunt er terecht om een grondverzetmachine huren voor korte of lange termijn, voor toepassingen in verschillende sectoren.

verhuur grondverzetmachines vandaele

Stroomgeneratoren en lichtmasten

Naast grondverzetmachines zijn we ook gespecialiseerd in de verhuur van stroomgeneratoren en lichtmasten. Heeft u tijdelijk nood aan een generator van enkele kVA tot 2MW of wil u uw werf verlichten? We hebben het in huis!

Vraag uw offerte aan

Wilt u een grondverzetmachine huren voor een korte opdracht of wilt u uw machinepark vervolledigen? Vandaele Rental heeft gegarandeerd de perfecte machine voor u! Ontdek het ruime aanbod van sterke merken, vraag vandaag nog een offerte aan en profiteer van een snelle service voor een betaalbare prijs.

Wilt u een machine kopen en toch profiteren van een voordelige prijs? Wij bieden behalve verhuurmachines ook afgeschreven machines te koop aan.

Weet u niet precies welke machine u nodig hebt? Heeft u nog vragen of opmerkingen? Contacteer ons dan gerust, wij hebben de nodige kennis en ervaring en helpen u graag verder om de perfecte machine voor uw werkzaamheden te kiezen.

● +32 56 67 40 00
● info@vandaele-rental.be

Bezoek de website van Vandaele Rental