Vacatures

Vacature Servicetechnieker JCB Machines

Sleutelen aan motoren, dat is jouw ding.  Jouw magische handen krijgen machines weer aan de praat en jij bent de eerste die door vrienden/familie gebeld wordt wanneer hun motor weer sputtert of stilvalt.

En daar mag je trots op zijn!

Jouw vaardigheden zouden perfect in ons team passen.  Wij herstellen en onderhouden verreikers en wielladers van het merk JCB voor klanten in de bouw en landbouw.  In onze werkplaats zal jij samen met je (plezante!) collega techniekers deze herstellingen doen.  Dankzij je technische opleiding weet jij wel wat over hydraulica, dieselmotoren, machine-elektronica en mechanica.  Je gaat dus zelfverzekerd elke uitdaging aan!

Vacature Servicetechnieker

Zonder onze sterke techniekers, zou ons bedrijf niks zijn. Daarom bieden wij jou een mooi loonpakket met extralegale voordelen zoals ecocheques, een hospitalisatieverzekering en fietsleasing. Daarnaast kan je rekenen op opleidingen, doorgroeimogelijkheden en 9 extra verlofdagen (door de 39-urenweek).

Ook “plezier op het werk” kan je op je lijstje aanvinken. We hebben een losse sfeer, gezellige uitjes, teambuildings en daardoor ook een sterke band!

We kunnen niet wachten om jou te ontmoeten en je in ons team welkom te heten.

Solliciteer dus vandaag nog!

Stuur een mailtje naar jobs@vandaele-machinery.be

 

Solliciteer voor Vacature Servicetechnieker JCB Machines nu of stuur uw cv en sollicitatiebrief naar jobs@vandaele-machinery.be

Vacature Elektrotechnieker

Sleutelen aan en installeren van stroomgroepen, dat is jouw ding. Er vloeit stroom door jouw magische handen en daardoor herstel je elektrische problemen in een handomdraai.
En daar mag je trots op zijn!

Je zal bij ons binnenkomende stroomgroepen controleren, testen en onderhouden aan de hand van onze checklist. Je stelt modules in en herstelt elektrische problemen. Het koppelen van de stroomgroepen via een software module en het inbouwen van een GPS-systeem via computersoftware vormt geen probleem voor jou.
Je weet ook weg met het onderhoud van de dieselmotoren. Tot slot zal je ook stroomgroepen installeren op festivals en evenementen.

Vacature Elektrotechnieker

Zonder onze sterke techniekers zou ons bedrijf niets zijn. Daarom bieden wij jou een mooi loonpakket met extralegale voordelen zoals ecocheques en een hospitalisatieverzekering. Daarnaast kan je rekenen op opleidingen, doorgroeimogelijkheden en 6 extra verlofdagen (door de 39- uren week). Ook "plezier op het werk" kan je op je lijstje aanvinken. We hebben een losse sfeer, gezellige uitjes, teambuildings en daardoor een sterke band!

Klik hier en solliciteer vandaag nog!  

 

Solliciteer voor Vacature Elektrotechnieker nu of stuur uw cv en sollicitatiebrief naar jobs@vandaele-machinery.be

Spontaan solliciteren

Gek op techniek?

Hou je van motoren en machines? Ben je gek op alles wat laadt, graaft, schept of elektriciteit opwekt? Is techniek je passie? Dan wil Vandaele Machinery jou leren kennen! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, technische profielen die houden van een uitdaging. Aarzel dus niet en solliciteer  vandaag nog.

Kies voor Vandaele Machinery

Wij bieden je een boeiende, afwisselende job waarin je dagelijks uiteenlopende technische problemen mag oplossen. Je komt terecht in een dynamisch familiebedrijf, waar direct contact vanzelfsprekend is en teamgeest voorop staat. We organiseren regelmatig interne en externe events zoals recepties, barbecues, productvoorstellingen, demodagen en sportevenementen. Zo hebben we samen al de Mont Ventoux beklommen én deelgenomen aan een kwarttriatlon.

Om je te kunnen blijven ontplooien, bieden we je jaarlijks een aantal dagen opleiding en als junior technicus word je steeds bijgestaan door de werkplaatsverantwoordelijke.

Solliciteer vandaag nog

Heb jij een technische opleiding gevolgd en zie je een gevarieerde job in een klein team wel zitten? Laat het ons weten! Wij bieden je een boeiende job met een correct loon en ecocheques.

Solliciteer voor Spontaan solliciteren nu of stuur uw cv en sollicitatiebrief naar jobs@vandaele-machinery.be

Vandaele Machinery Vacatures