Download

Range brochure

JCB Graaflaadcombinaties

Graaflaadcombinatie kopen

Uitvinder van de graaflaadcombinatie

In 1953 vond Joseph Cyril Bamford, de stichter van JCB, de graaflaadcombinatie uit. Nu, meer dan 60 jaar later is JCB nog steeds de grootste producent van deze machines: meer dan de helft van alle graaflaadmachines ter wereld is een JCB! Hierdoor heeft het merk een enorme hoeveelheid kennis kunnen verzamelen en de meest krachtige en efficiënte machines ontworpen.

Multifunctioneel

Een wiellader en graafmachine in 1 kopen, is uiteraard voordeliger dan het aanschaffen van 2 aparte machines. Een graaflaadcombinatie heeft bovendien minder onderhoud en minder plaats nodig. Met een groot aanbod van toebehoren is de graaflaadcombinatie in verschillende sectoren erg nuttig: openbare besturen, wegenwerken, recyclage en zelfs in tuin & park (de kleine 1CX)!

Groot gamma

De kleinste graaflaadcombinatie van JCB, de 2CX, heeft 4-wielsturing waardoor hij op elk terrein uit de voeten kan en een extradig dipper voor ongeëvenaarde graafkracht.

De 3CX Eco en 4CX Eco zijn veruit de beste graaflaadcombinaties ter wereld. Met TorqueLock bespaart u op de weg 25% brandstof en onze EcoDig-, EcoLoad- en EcoRoad-systemen maken deze machines nog performanter en economischer.

Voor gespecialiseerde toepassingen zijn er speciale uitvoeringen zoals de Wastemaster voor recyclage, Potholemaster voor wegenonderhoud, …

Interesse?

In onze streken is de graaflaadcombinatie minder vaak te zien dan in de rest van de wereld, maar wij vragen ons af waarom. We vertellen u met plezier wat deze machines voor u kunnen betekenen. Bel ons op 056 67 40 11 of contacteer ons online voor meer uitleg.