AVANT

Download

Range brochure

Avant 400-800 serie Avant toebehoren

Compacte kniklader

Breed gamma

Bij Vandaele Machinery verdelen we het complete gamma compacte knikladers van Avant en JCB. De Avant machines hebben tal van toepassingen door de meer dan 200 toebehoren; de JCB machines zijn door hun grote uitbreekkracht ideaal voor de landbouw en grondwerk.

Avant compacte knikladers

De Avant wielladers zijn de meest stabiele, en dus ook veilige, machines op de markt. Door het laag zwaartepunt en vast knikpunt zijn ze niet omver te krijgen. Deze machines zijn ook onovertroffen qua hefcapaciteit ten overstaan van het eigengewicht. Hierdoor kan de zwaarste machine tot 1,5 ton heffen, terwijl ze zelf maar 2,1 ton weegt. U kunt de machine dus perfect vervoeren op een gewone aanhangwagen.

Met de meer dan 200 toebehoren specifiek ontworpen voor de knikladers vindt Avant zijn weg in stallen, tuinaanleg, terreinonderhoud, bosbouw, openbare besturen en nog veel meer sectoren!

JCB knikladers

De JCB knikladers verzetten tot 4 ton en dienen dus voor het intensief verhandelen van goederen op pallet of met de bak. Deze compacte machines tot 80 pk zijn ideaal om te werken in beperkte ruimtes waar u met een gewone wiellader niet binnen kunt.

Meer info?

Wil u meer te weten komen over deze veelzijdige en compacte knikladers? Bel ons dan op 056 67 40 11 of stuur een e-mail met uw vraag.