Openbare besturen

Wij bieden verschillende machines aan die geschikt zijn voor uw activiteiten. Onze JCB graafmachines zijn ontworpen voor een maximale productiviteit en veiligheid. Bekijk zeker eens de Hydradig, deze iconische machine is zeer mobiel en stabiel, waardoor men snel maar veilig kan werken.
In onze verreikers vindt u krachtige en manoeuvreerbare machines die u kunt gebruiken om zware lasten te tillen en te verplaatsen.

Graaflaadcombinatie

De graaflaadcombinatie is een ideale machine voor openbare besturen. Door de combinatie van een wiellader en een graafmachine bespaart men op een extra machine, en op onderhoud. Bovendien is deze machine zeer mobiel om vlot overal in stad of gemeente ingezet te kunnen worden. Voor containerparken heeft JCB zelfs een speciale Wastemaster uitvoering die extra bescherming biedt voor machinist en publiek.

Onkruidbestrijding

De Avant compactlader is een zeer handige machine voor openbare besturen. In heel wat steden en gemeenten lopen deze machines om aan onkruidbestrijding te doen, voor winterdienst op fietspaden, veegwerk, en nog veel meer. Kom zeker eens deze machine bekijken in onze toonzaal!

Een ruime keuze aan machines

 Graafmachines Verreikers Graaflaad Schrankladers Wielladers Ruwterreinheftruck Teletruk Stroomgeneratoren