Terug naar graafmachine op rupsen

JCB
Graafmachine op rupsen
245XR

De nieuwe JCB 245XR is de nieuwste graafmachine van onze alom geprezen X-series.  Het JCB ingenieursteam heeft elk detail tot in de puntjes onder de loep genomen.  Deze graafmachine van wereldklasse heeft een minimale draaicrikel zonder in te leveren aan cabineruimte of machine prestaties.

Maximale Ruimte
Ondanks de kleinere achterzwaai heeft de nieuwe 245XR nog steeds een van de grootste, meest comfortabele, stilste en eenvoudigst te bedienen cabines op de markt.

Extreme kracht
Het heeft uitgebreide hydraulische, elektrische en structurele testen in beslag genomen om een machine te bouwen die er niet alleen sterk uitziet, maar het ook daadwerkelijk is. 

Aandacht voor elk detail
De 245XR volgt hetzelfde hoogwaardige ontwerp van de X‑series en maakt gebruik van geavanceerde productietools om u niet alleen geweldige, maar ook uitzonderlijke graafmachines te bieden.

Excellente controle
Beproefde kwaliteitsonderdelen zorgen voor nauwkeurige en efficiënte bediening. Met de aanpasbare elektro-proportionele bedieningselementen kunnen bestuurders hun voorkeur voor snelheid en bediening van uitrustingsstukken instellen.

Specificaties 245XR graafmachine
Technische fiche
Max. 26000 kg
129 kW