Download

Range brochure

Overzicht JCB rupsgraafmachines

Graafmachine op rupsen

Sterke rupsgraafmachines

De JCB JS graafmachines op rupsen hebben sterke JCB EcoMAX of Isuzu motoren die voldoen aan de laatste emissienormering en toch 10% minder verbruiken dan vorige modellen. Het hydraulisch regeneratiesysteem zorgt dat de olie teruggestuurd wordt naar de cilinders voor kortere cyclustijden en vermindering van het brandstofverbruik.

De giek en dipper zijn uitgevoerd in hogesterktestaal, en hebben een stevige omkasting plus interne verstevigingsplaten.

De onderwagen bestaat uit een volledig gelaste X-frameconstructie die zelfs in de meest veeleisende omstandigheden een lange levensduur garandeert.

Comfortabele bediening

De joysticks voor de bediening van de graafmachine op rupsen werken licht en intuïtief, en met een druk op de knop gaat er extra kracht naar de graafarm in plaats van naar de onderwagen.

Perfect zicht

De voorruit is 70/30 opgesplitst voor een perfect zicht naar voor en op de rechterrups. Dit zorgt voor extra veiligheid bij manoeuvres en het uitgraven van sloten.

Op zoek naar een oerdegelijke graafmachine op rupsen? Wij zoeken samen met u naar de beste machine en opties voor uw job!