Download

Range brochure

JCB Teletruk

Teletruk

De JCB Teletruk is een telescopische vorkheftruck met contragewicht. Door de telescopische arm is hij veiliger en sneller dan een gewone heftruck.

Veilig en efficiënt

De JCB Teletruk is een telescopische vorkheftruck met contragewicht. Dit wil zeggen dat de machine geen mast heeft. Hierdoor heeft u een perfect 360° zicht rondom en kunt u sneller en veiliger werken. Door de telescopische arm kunt u een vrachtwagen of bestelwagen laden langs 1 kant waardoor u minder plaats nodig heeft, minder moet manoeuvreren en minder beschadiging aan paletten heeft. U kunt zich waarschijnlijk wel inbeelden wat voor besparing dit oplevert!

Veelzijdigheid troef

U kunt kiezen tussen modellen die tot 3,5 ton op 5,15 m heffen, met een maximum van 2.400 kg op 2 m voorwaartse capaciteit. Bij het transport van bv. paletten zal de arm van een JCB Teletruk nooit boven de cabine uitkomen; dit in tegenstelling tot de meeste standaard vorkheftrucks. Een Teletruk heeft ook een negatieve hefcapaciteit, waardoor hij lager dan grondniveau paletten kan lossen. Ideaal voor het lossen onder in het dek van een schip.

Wastemaster

De JCB Teletruk is sowieso al een heel veilige machine, maar voor de recyclagesector bestaat de Wastemaster, die de machine beschermt tegen extreem vuil en stof.

Heeft u al uitgerekend hoeveel tijd u zou kunnen besparen met een JCB Teletruk? Contacteer ons online of bel naar 056/67 40 11 en we rekenen het samen uit!