JCB Fastrac kopen

De legendarische hogesnelheidstractor

Sinds het begin van de productie in 1991, heeft JCB de Fastrac voortdurend laten evolueren om aan nieuwe eisen van de markt te voldoen. De oorspronkelijke Fastrac principes blijven echter volledig intact.

Volledige ophanging

De JCB Fastrac is nog steeds het enige tractorontwerp met volledige voor- en achtervering. Dit systeem biedt niet alleen een ongeëvenaard rijcomfort voor de machinist, maar verbetert ook de tractie, zonder veel tegengewicht toe te voegen.

Schijfremmen

Elk voertuig dat in staat is met hoge snelheid te rijden, moet onmiddellijk kunnen stoppen. De JCB Fastrac is geen uitzondering. Met standaard vrachtwagenremmen op alle modellen bent u zeker dat u zal kunnen stoppen wanneer het nodig is.

De externe schijfremmen bieden een uitstekende warmteafvoer en presteren merkzaam beter dan de in olie ondergedompelde systemen bij conventionele tractoren. Het ABS-systeem biedt ongeëvenaarde controle onder alle omstandigheden.

Volledige chassis constructie

Een ander uniek kenmerk van de Fastrac, in tegenstelling tot een gewone tractor, is dat motor en transmissie niet te lijden hebben onder druk van de lading.
Al deze zaken, gecombineerd met een mechanische stuurbekrachtiging op de 3000 en 8000-serie, laat de JCB Fastrac toe een snelheid te halen tot 80km/u, waar wetten dat toestaan.

JCB Fastrac Kopen? Contacteer ons gerust voor meer informatie of een offerte.