Terug naar fastrac

JCB
Fastrac
JCB Fastrac 4000 serie

Vernieuwend

De 4000 reeks vervangt de vroegere 2000, waarbij alles werd hertekend qua design, vermogen en comfort voor de bestuurder, zodat men een hoger niveau bereikt van veelzijdigheid en productiviteit.

Technologisch vooruitstrevende landbouwtrekker

Men blijft trouw aan het oorspronkelijke concept maar door de nieuwe motoren haalt men merkbaar meer vermogen, tot 240 Pk, dit met een Agco Continu Variabele Transmissie (CVT) voor perfecte snelheidscontrole en efficiëntie.

Een krachtigere hydrauliekpomp van 148l met variabel debiet zal vlot het gewicht en de hydraulische vereisten van groter toebehoren aankunnen.

Op de kopakker zorgt de kleinere draaicirkel, door Quadtronic vierwielsturing, voor ongekende manoeuvreerbaarheid die ongeëvenaard is door een traditionele tractor van gelijkaardige grootte en vermogen.

Een grote vooruitgang qua specificatie en controle van de ophanging zorgt voor een indrukwekkende snelheid op land en weg, met de ABS die echt remt op de vier wielen en zo voor een maximum aan veiligheid zorgt.

Een actieve, zelfcorrigerende, ophanging is standaard op de voor- en de achteras, waardoor groter toebehoren nog vlotter te gebruiken is zonder frontgewichten.

Vernieuwde cabine

De kers op de taart? Een gloednieuwe cabine met een zee aan plaats voor chauffeur en passagier, plus een exceptioneel zicht rondom.

Deuren volledig van glas, hoekpillaren die ver naar buiten staan, een vooruit uit één stuk die uitkijkt over een aflopende motorkap; kortom een sterk verbeterd zicht en dat zal jaloerse blikken geven van chauffeurs van tractoren met conventionele cabines.

Wil u meer te weten komen over deze machine? Contacteer ons dan op 056/67 40 11 of contacteer ons online en we demonstreren hem dan met alle plezier!

Technische fiche
Fastrac
160-217 pk/119-162 kW