Particulieren

Compacte wiellader

Heeft u paarden, een grote tuin of groot domein en wil u het werk verlichten? Kom dan zeker eens de multifunctionele kniklader Avant bekijken. Met zijn meer dan 200 toebehoren kan men met één machine het werk doen waarvoor men anders verschillende machines zou nodig hebben.

De veiligste kniklader op de markt

De meeste particuleren zijn geen professionele machinisten daarom is een extra veilige machine zeer belangrijk. Door zijn star knikpunt en laag zwaartepunt valt een Avant niet omver als men een zware last heft in geknikte toestand.

Stroomgeneratoren

Een stroomonderbreking kan zeer vervelend zijn. Ook bij u thuis ondervindt u meteen het ongemak wanneer de elektriciteit zou wegvallen. De verlichting gaat uit, de verwarming werkt niet meer, er kan niet meer gekookt worden en zo zijn er nog tal van zaken die niet langer beschikbaar zijn tijdens een stroomonderbreking. Gelukkig kan u zich hiertegen beveiligen met een noodgenerator.
Wanneer de netstroom zou onderbroken worden, dan wordt de noodgenerator automatisch opgestart en wordt de stroom opnieuw aangevoerd.

Kleine stroomgenerator

Ook voor kleinere en mobiele toepassingen kan u bij ons terecht. U organiseert een feestje in een tent? U moet een karwei uitvoeren in de tuin?
Een kleine stroomgenerator biedt u de mogelijkheid om stroom te voorzien op plaatsen waar dit anders niet of moeilijk mogelijk zou zijn.

Wilt u een noodgenerator installeren op uw locatie of u bent geïnteresseerd in een kleine stroomgenerator? Contacteer ons dan op het nummer 056/67 40 11 of vul het contactformulierin. Onze medewerkers geven u graag meer uitleg en helpen u met professioneel advies.

Wielladers_Pictogram_5 WielladersStroomgeneratoren_Pictogram_5 Stroomgeneratoren4x4 UTV_Pictogram_5 4x4 UTV