Industrie

Indien u actief bent in de industrie dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verschillende machines aan die geschikt zijn voor uw activiteiten. Onze JCB graafmachines zijn ontworpen voor een maximale productiviteit en veiligheid. In onze verreikers vindt u krachtige en manoeuvreerbare machines die u kunt gebruiken om zware lasten te tillen en te verplaatsen. Onze ruwterreinheftrucks zijn dan weer uitstekend geschikt om lasten te laden of te lossen op oneffen ondergrond.
De JCB wielladers kunnen uitgerust worden met allerhande opties om te kunnen werken in gevaarlijke of vervuilde plaatsen.
De JCB Teletruk is een telescopische vorkheftruck met contragewicht. Door de telescopische arm is hij veiliger en sneller dan een gewone heftruck.

Een ruime keuze aan machines

Graafmachines_Pictogram_2 GraafmachinesVerreikers_Pictogram_2 VerreikersSchrankladers_Pictogram_2 SchrankladersWielladers_Pictogram_2 WielladersRuwterreinheftruck_Pictogram_2 RuwterreinheftruckTeletruk_Pictogram_2 TeletrukStroomgeneratoren_Pictogram_2 Stroomgeneratoren