Schranklader op rupsen

Structurele sterkte

De deur van de JCB schranklader is zo gemaakt dat hij bijdraagt aan de sterkte en rigiditeit van de hele machine. Wat hier ook toe bijdraagt, is het chassis dat uit één stuk bestaat met stevig gesmede assen. De brandstoftank is ingewerkt in de cabine om hem optimaal te beschermen. Dit alles zorgt voor minder slijtage en minder onderhoud aan de machine.

Uniek design

Het is toch maar gezond verstand dat u door de deur naar binnen gaat en niet door de voorruit? Zo moet u niet over ladingen of toebehoren klimmen, waardoor u veiliger kunt werken en uw rug spaart. Met een zicht rondom van 270° scoort JCB tot 60% beter dan de concurrentie die rond de 160° zit. Door de enkele laadarm die diep in het chassis zit, heeft u een veel beter zij- en voorwaarts zicht.

Omdat de JCB schranklader over een EcoMAX motor beschikt die geen plaats innemende dieselpartikelfilters of AdBlue nodig heeft, kunnen we het motorcompartiment heel laag houden. Natuurlijk heeft u ook de keuze tussen banden en rupsen!

Veelzijdigheid troef

Door de high flow hydrauliek kunt u kiezen uit 31 toebehoren om aan deze schranklader te koppelen. Om deze allemaal vlot te kunnen bedienen, kunt u kiezen voor de 7-in-1 multifunctionele joystick, en voor een mechanische of hydraulische snelwissel om efficiënt van toebehoren te kunnen wisselen.

Wil u ook de kracht van deze schranklader ervaren? Contacteer ons online of via 056/67 40 11 en we demonstreren hem met alle plezier!