Terug naar nieuws

Williams en JCB kondigen nieuw partnerschap aan

WILLIAMS MARTINI RACING en JCB zijn trots om een nieuw partnerschap aan te kondigen voor het nieuwe F1-seizoen 2017.

Als onderdeel van het partnerschap, zal het JCB logo verschijnen op de Willams Mercedes FW40 chassis en op de wing-end plates van de achtervleugel. JCB zal ook vermeld worden op het racepak en racehelm van beide F1-piloten (Felipe Massa & Lance Stroll), en vanaf de Grand Prix in het Verenigd Koninkrijk ook op de kledij van het technisch team. De komst van JCB is een direct gevolg van het contracteren van Lance Stroll, zo legt Williams in het persbericht uit.

JCB voorzitter Lord Bamford zei het volgende: “Ik ben een ingenieur en een fabrikant, en ontwerpen en innovatieve producten ontwikkelen is de kern van alles wat JCB doet. We bundelen onze technische expertise op regelmatige basis met enkele van de beste automobiel technologieën, wat betekent dat onze machines enorm energiezuinig zijn en intuïtief om te besturen. Ons partnerschap met Williams Martini Racing bouwt verder op deze innovatieve en technologische link en de langdurige associatie van ons bedrijf met motorsport.”

Claire Williams, adjunct-teambaas van Williams Martini Racing, voegde daar aan toe: “We zijn verheugd om JCB te mogen verwelkomen in onze familie van partners. Ontwikkeling en innovatie ligt ook aan de basis van alles wat we doen bij Williams, wat dit partnerschap maakt tot één van gedeelde waardes en aspiraties. Als twee Britse merken delen we dezelfde motivatie om voortdurend de grenzen te verleggen en niet op onze lauweren te rusten in ons verlangen om de beste te zijn. Ik ben overtuigd dat dit een succesvolle alliantie voor beide merken wordt en ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan met het prestigieuze merk JCB.”

24
02
2017