Vacature Vertegenwoordiger JCB grondverzet

Vandaele Machinery is gelegen in Oostrozebeke en is reeds 32 jaar gespecialiseerd in het verkopen van grondverzetmachines en stroomgeneratoren voor bouw, industrie en landbouw. We zijn een moderne familiale KMO en op zoek naar een vertegenwoordiger om ons enthousiast en gedreven team te versterken.

Functieomschrijving:

Als vertegenwoordiger sta je in voor de verkoop van nieuwe JCB machines binnen West- en Oost-Vlaanderen.  Jij bent het aanspreekpunt voor klanten uit de industrie, infra en openbare diensten.  Je bezoekt bestaande klanten en prospecten en informeert hen over ons JCB gamma.  Je behandelt aanvragen van klanten, stelt offertes op en volgt het volledige verkoopproces op.  Een aantal keer per jaar vertegenwoordig jij, samen met een collega, onze firma op beurzen.

Profiel

Heb jij een passie voor grondverzetmachines?  Apprecieer je direct contact met de klanten?  Ben je  commercieel, enthousiast en overtuigend? Kan je zowel zelfstandig als in een dynamisch team werken?  Ben je woonachtig in de ruime omgeving van Oostrozebeke?  Dan ben je de persoon die we zoeken!

Wij bieden:

Een vaste voltijdse job in een familiale KMO, een goede verloning met extra legale voordelen (bedrijfswagen, laptop, GSM, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en ecocheques).  Je wordt na verloop van tijd specialist in jouw eigen domein , na de nodige opleiding en bijscholing. 

Contactgegevens:

Stuur een mailtje naar carl@vandaele-machinery.be

13
05
2024