Terug naar nieuws

Vacature Agri Vertegenwoordiger JCB machines

Vandaele Machinery is gelegen in Oostrozebeke en is reeds meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het verkopen van grondverzetmachines en stroomgeneratoren voor landbouw, industrie en burgerlijke bouw. We zijn een moderne familiale KMO en op zoek naar een agri-vertegenwoordiger om ons enthousiast en gedreven team te versterken.

 

Functieomschrijving:

Als vertegenwoordiger sta je in voor de verkoop van nieuwe JCB agri-machines binnen West- en Oost-Vlaanderen. Jij bent het aanspreekpunt voor klanten uit de landbouw.  Je bezoekt bestaande klanten en prospecten en informeert hen over ons JCB gamma.  Je behandelt aanvragen van klanten, stelt offertes op en volgt het volledige verkoopproces op.

Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt voor onze JCB Partners binnen jouw regio. Je informeert hen over de nieuwigheden binnen het JCB gamma en helpt hen bij de verkoop, het configureren van de machines, aanvragen van demo’s en offertes opmaken.

Een aantal keer per jaar vertegenwoordig jij, samen met een collega, ons bedrijf op beurzen.

Profiel

Heb jij een passie voor verreikers, wielladers en tractoren? Heb je affiniteit met de landbouw? Apprecieer je direct contact met de klanten?  Ben je  commercieel, enthousiast en overtuigend? Kan je zowel zelfstandig als in een dynamisch team werken? Dan ben je de persoon die we zoeken!

Wij bieden:

Een vaste voltijdse job in een familiale KMO, een goede verloning met extra legale voordelen (bedrijfswagen, laptop, GSM, hospitalisatieverzekering en ecocheques).  Je wordt na verloop van tijd specialist in jouw eigen domein , na de nodige opleiding en bijscholing. 

Contactgegevens:

Stuur een mailtje naar carl@vandaele-machinery.be of bel naar 056 67 40 28.

01
06
2021