Terug naar nieuws

Nieuwe JCB 435S voor Landbouwwerken Segaert uit Snellegem

Proficiat aan Landbouwwerken Segaert uit Snellegem met de aanschaf van hun nieuwe JCB 435S!
Deze nieuwe wiellader mag de eerder dit jaar aangekochte JCB TM 320S vergezellen bij hun reeds indrukwekkend machinepark.
De 435S zal voornamelijk ingezet worden voor het aanrijden van mais -en graskuilen. De Cummins 6,7-liter motor van deze wiellader produceert maar liefst 230 Pk, met een piekmotorkoppel van 945 Nm bij slechts 1500 tpm. De motor voldoet aan de Tier 4 Final emissienormen door toevoeging van Adblue maar zonder gebruik van een roetfilter.
Verder is deze machine voorzien van een 6-traps powershift versnellingsbak met koppelomvormervergrendeling in elke versnelling voor nog betere prestaties.
Bijkomend is deze wiellader uitgerust met de luxueuze JCB CommandPlus cabine die voorzien is van automatische airco, superdeluxe verwarmde en geventileerde lederen zetel, coolbox, 14 LED werklichten, tapijt in de cabine en als kers op de taart een verchroomde uitlaat.
Bij de machine zijn ook een kuilverdeler voor gras, een duwbord voor mais, een borstelmachine met opvangbak en een grondbak aangeschaft. Al deze toebehoren passen zowel aan de 435S als aan de TM 320S. 

Op de foto zien we Guido en Jonas Segaert samen met onze Agri-vertegenwoordiger Stijn Vermeir.
We willen langs deze weg Guido, Jonas en Robin nogmaals feliciteren met de aanschaf van deze twee machines!

08
08
2016