Terug naar nieuws

Nieuwe 6-ton minigravers van JCB

De 6 tot 8 ton graafmachines van JCB bieden compacte, veelzijdige prestaties. Deze minigraafmachines bieden ook een uitstekend niveau van kwaliteit, het legendarische JCB comfort, kracht en controle. Machine per machine genieten onze minigravers van een echte voorsprong op de concurrentie en natuurlijk is er ook nog onze handtekening: de op de zijkant gemonteerde motor voor een uitstekende zichtbaarheid rondom.

Simpel gezegd, geen andere mini’s komen in de buurt 

Deze minigraafmachines bieden sterkere prestaties in krappe ruimtes dan conventionele uitzwaai modellen. Net als elke JCB graafmachine, staan ze bekend om comfort, beheersbaarheid, betrouwbaarheid, bruikbaarheid en productiviteit.

Nieuwe generatie

De nieuwe JCB 65R-1 en 67C-1 compacte graafmachines zitten in een 6-tons klasse apart. De ultieme productiviteit krijg je standaard van deze nieuwe generatie machines, terwijl bouwkwaliteit, prestaties, efficiëntie, comfort, veiligheid en bruikbaarheid ook allemaal deel uitmaken van het pakket.

‘s Werelds meest krachtige 8t graafmachine. De geheel nieuwe JCB 85Z-1 en 86C-1 8T machines veroorzaakten nogal een buzz, en dat is geen wonder: met een krachtige T4I motor, perfecte graafgeometrie, innovatieve hydrauliek, uitstekend brandstofverbruik en eenvoudig onderhoud, is de productiviteit eerste klasse. Eveneens veelzijdigheid, dankzij een grote keuze uit dipper lengtes, een volledig verstelbaar dozerblad en een groot gamma aan gespecialiseerd toebehoren.

Bekijk ons aanbod minigravers

19
08
2015