Terug naar agri verreiker

JCB
Agri Verreiker
560-80

Onovertroffen performantie

De JCB 560-80 Agri-verreiker is een machine met een hefvermogen van 6 ton op 8 meter. Toch is het makkelijk om hiermee te manoeuvreren: de compacte wielbasis en de drie stuurmodi zorgen ervoor dat men heel kort kan draaien en zo zelfs in de kleinste plaatsen kan werken.
Vierwielaandrijving is standaard en tweewiel kan men eenvoudig inschakelen om banden en brandstof te sparen wanneer men op de weg of beton rijdt.

Nauwkeurige bediening bak

De nieuwe bakcontrole van JCB laat u toe om nauwkeurig te regelen aan welke snelheid u de bak wil legen, of in één keer leegkappen.
Voor de verhandeling van licht materiaal kan men met deze machine zelfs een bak van 5 m³ gebruiken voor extra tijdswinst.

Prestaties

De EcoMAX-motor van JCB zorgt voor een extra vermogen en een hogere productiviteit. De motor van 125 pk (93 kW) of 145 pk (108 kW) levert vermogen en koppel bij lage toerentallen. Hierdoor werkt de motor minder hard dan bij andere merken van verreikers, wat veel brandstof bespaart.

Biomaster

Standaard heeft de JCB 560-80 verreiker al heel wat troeven zoals: regeneratieve hydrauliek om sneller te werken en meer te besparen, einde koers demping van de giek, bak controle systeem en trekhaak naar keuze.
In de Biomaster uitvoering krijgt u ook volgende opties voor extra comfort en veiligheid: LED-werklichten voor- en achteraan plus op de giek, verlichte trekhaak, omkeerbare ventilator, giekneusbescherming, air conditioning, luchtfilter in de cabine en centrale vetsmering. 

Folder 560-80 Agri Verreiker
Technische fiche
Max. 8.00 m
Max. 6.00 ton
tot 145 pk/108 kW