Trilstampers

Weber MT trilstampers

Weber biedt kwalitatieve trilstampers om sleuven te verdichten. De drievoudige luchtfilter, de viervoudige vouwbalg en de slagbeveiliging zorgen voor een hoge bedrijfszekerheid.

Breed gamma

Weber MT heeft een breed gamma aan trilstampers met een gewicht van 62-82 kg. De meeste machines hebben een 4-takt motor van Honda of Subaru. De zwaarste versie, de SRX 750 D, heeft een Yanmar dieselmotor. Voor de occasionele gebruiker is er een budgetvriendelijk instapmodel zonder trillingvrij handvat, zonder compromissen te sluiten op het vlak van verdichtingscapaciteit.

Made by Weber MT

Weber MT trilstampers zijn volledig ontworpen en gefabriceerd door het bedrijf zelf. Zo levert u te allen tijde hoogwaardig verdichtingsmaterieel af in verschillende sectoren over de hele wereld. Door het continu zoeken naar het verbeteren van de machines kunnen we gerust stellen dat Weber MT tot de top behoort en blijft behoren.

Meer info?

Bent u op zoek naar trilstampers? Dan zoeken we graag samen uit welk type het meest geschikt is voor het verdichten van uw sleuven! Bel ons op 056 67 40 11 of contacteer ons online.