Trilplaten

Breed gamma

Weber MT biedt 2 soorten trilplaten aan: vooruitlopende trilplaten en voor- en achteruit schakelbare trilplaten. Voor de funderings- en stratenbouw zijn er de zware bodemverdichters.

Vooruitlopende trilplaten

De performante Weber MT vooruitlopende trilplaten hebben een hoge verdichtingscapaciteit en zijn voor tal van toepassingen bruikbaar. Het stuurgedeelte is eenvoudig inklapbaar voor transport. Deze trilplaten zijn ontworpen voor het aftillen van tegels, kasseien en krasgevoelige oppervlakten.

Voor- en achteruit schakelbare trilplaten

Deze trilplaten zijn traploos voor- en achteruit schakelbaar, waardoor ze wendbaar zijn en hun nut bewijzen in de tuin- en parksector en het aanleggen van wegen. Met een gewicht van 103-298 kg en een centrifugaalkracht tot 42 kN bieden we trilplaten aan voor elke mogelijke toepassing.

Zware bodemverdichters

Deze machines met een gewicht tot 900 kg en centrifugaalkracht tot 120 kN zijn ontworpen voor het verdichten van funderingen en de onderlagen van straten en wegen.

Meer info?

Bent u op zoek naar een trilplaten? Dan zoeken we graag samen uit welke machine het meest geschikt is voor uw werk! Bel ons op 056 67 40 11 of contacteer ons online.