Veegmachine

Stevige uitvoering

In ons uitgebreide aanbod machines vindt u ook professionele veegmachines van Sobernheimer. Elk model is een toonbeeld van stevigheid: zware loopwielen die zelfs bij intensief gebruik niet afbreken, dik gelast plaatstaal dat niet kan torsen onder druk en een binnenliggende hydrauliekmotor die niet beschadigd kan worden bij een eventuele botsing. Daarom gaat deze machine veel langer mee dan een lichter uitgevoerde veegmachine.

Verschillende machines, verschillende toepassingen

De Sobernheimer veegmachines bestaan in verschillende breedtes en uitvoeringen. Zo kunt u ze gebruiken aan een Avant kniklader, verreiker, heftruck en zelfs aan een 20 ton wiellader. U heeft de keuze uit een machine met of zonder opvangbak, sproei-installatie, gootbezem en werkbreedtes van 1.3 tot en met 3 meter. Met een brede machine kunt u heel makkelijk grote oppervlaktes grondig vegen en het opgevangen vuilnis uitstorten.

Ontdek ons aanbod

Bent u op zoek naar een professionele veegmachine? Neem dan eens een kijkje in onze showroom en ontdek het Sobernheimer assortiment. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.