Terug naar graafmachine op banden

JCB
Graafmachine op banden
JS 145W

Sterk

De JCB JS145W graafmachine op banden werd op alle cruciale punten uitgebreid getest en versterkt. Giek en arm (verkrijgbaar in twee of drie delen) zijn gemaakt van hoogwaardig staal met enkelvoudige behuizingsplaten en interne keerplaten voor extra sterkte. De JCB Dieselmax motor van 4,4 liter levert 23% meer koppel en 4% meer vermogen.

Productiviteit

De vier werkstanden Auto, Economy, Precision en Lifting zorgen voor het zuinigste verbruik bij verschillend werk. Deze bandengraver maakt ook gebruik van hydraulische regeneratie waardoor men kortere cyclustijden heeft en een lager brandstofverbruik.

Comfortabele cabine

Een aangename cabine en een intuïtieve bediening zorgen voor een tevreden machinist. Binnen in de cabine is het stil en de meeste trillingen worden weggenomen door 6 rubberen tussenlagen. De ruiten van voor en opzij lopen helemaal door tot onderaan de cabine voor een uitstekend zicht. Om achteruit te rijden is er standaard een achteruitrijcamera met 7 inch scherm geïnstalleerd in de cabine.

Wil u meer weten over de JCB JS145W graafmachine op banden? Contacteer ons dan op 056/67 40 11 of contacteer ons online en we rekenen het samen uit!

Brochure JS 145W
Technische fiche
Max. 14000 kg
Max. 33 km/h
Verschillende opties qua dozerblad en steunpoten
125 pk/93 kW
Mono/TAB